Меню

Пълнени печурки с риба тон и крема сирене

20 юли 2010 | 16:44 | Аз жената
4 от 2 гласа
Добави в любими
250 г средно големи гъби печурки
2 скилидки чесън
1 стрък пресен чесън
магданоз
1 консерва риба тон
2 с. л. крема сирене
вегета на вкус
няколко листчета топено сирене за отгоре

Продукти
Приготвяне

Гъбите се почистват. Отстраняват се пънчетата им и се нарязват на ситно. Нарязват се скилидките и пресният чесън.
В тиган с малко зехтин се запържват нарязаните пънчета, чесънчета и магданозът нарязан на ситно. Като се зачерви сместа в тигана, се сваля от огъня. Прибавя се отцедената риба тон от консервата, крема сиренето и се разбърква хубаво сместа.
С тази смес се пълнят гъбите, отгоре се слага листче топено сиренце и се запича във фурна.
Добър Апетит !

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Пресни картофи с гъби и топено сирене
Пълнени гъби с бекон
Гъби пачи крак с пресен чесън
Пълнени гъби “Ала Мая”

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай