Рецептата е част от надпреверата за "Рецепти с кайма".
В тиган с малко олио запържете каймата, колкото да стане златиста и на трохи. За целта трябва да я разбърквате постоянно.
Добавете нарязаните на ситно чушки и пържете до омекването им. Подправете с черен пипер и добавете нарязания на кръгчета зелен лук. Пържете още около 3 мин и сложете червения пипер. Разбъркайте и отстранете от огъня.
Измийте добре печурките, отстранете пънчетата и с малка лъжичка издълбайте кафявата част. Поръсете гъбите отвън с малко сол и поставете в тава с хартия за печене. Напълнете с готовата смес от кайма и печете в загрята фурна до готовност на гъбите. Те трябва да станат меки и кафяви на цвят.
Преди сервиране, поставете на всяка гъбка стръгче пресен магданоз.